des amis

Klussen aan de bus is al leuk met zijn tweeën, maar het is nog leuker met vrienden! Al vanaf dag 1 bij de Club van Ogg (nee, geen idee) hebben we een vriendje: een mooie rode kater die Dikke Poes heet. Zodra we onze auto parkeren komt hij even kijken en eist een kroelsessie. Daarna wat brokjes en zo af en toe komt hij even meekijken. In de bus. Het liefst naast me, ook al is dat soms wat onhandig. Gelukkig zit hij nooit echt in de weg en hebben we ook vandaag veel kunnen doen. Niet in de laatste plaats omdat we nog meer hulp kregen. Van Dick, de man van een vriendin (automonteur) die zelf ook oude auto’s opknapt en wiens handen al begonnen te jeuken toen ik vertelde dat we een bus gekocht hadden. Samen met hem hebben we alle ramen met rubbers eruit gehaald, behalve de voorruit.

Jacqueline heeft als project het dak op zich genomen en kreeg vandaag hulp van Leo, de penningmeester van de Club en docent. Jacq liet zich dat geen twee keer zeggen en maakte aantekeningen van de instructie hoe een gaatje te repareren met polyester. Dat het matje nog niet droog was toen we naar huis gingen, lag vast aan Leo…

En, de komende klusdagen komen nog meer vrienden helpen! We hebben een schema gemaakt, als je het leuk vindt om ook te komen helpen laat het dan weten. Plus on est de fous, plus on rit!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.